Ervaringen van deelnemers

Het is altijd interessant om te weten of een training ook écht slaagt. Of je in staat bent, om hetgeen dat geleerd is, ook in de praktijk toe te passen. Bij de trainingen die Grip trainingen biedt, worden door follow up de werkwijzen en technieken verankerd in je dagelijkse business. Uiteraard zul je zelf ook aan de slag moeten en zijn doorzettingsvermogen en vasthoudendheid belangrijk om niet in de valkuil te stappen. Want deze training is pas effectief als de technieken die geleerd zijn, bij jou een gewoonte worden.


 

Jurjen Posthumus -ASML-

"Voor de GRIP training was mijn mailbox een grote vergaar bak geen overzicht, mails die ik soms 2 a 3 keer heb gelezen, kortom ongeorganiseerd en tijd rovend.

Na de GRIP training van Inez kreeg ik grip op mijn mailbox, meer overzicht, duidelijke taken voor de volgende dag, waardoor ik grote hoeveelheden mails kon weg werken zonder het overzicht te verliezen.

Wat dit mij op heeft geleverd, positieve feedback van anderen, bijvoorbeeld: "bedankt voor je snelle reactie”. En efficiënt met je tijd omgaan en GRIP op je werk hebben wat een goed gevoel geeft."


P. Heuts -Nederlandse Spoorwegen-

"Dankzij de Grip op mail-training heb ik letterlijk grip gekregen op mijn mailboxen. Voor mijn werkzaamheden beschik ik over 3 mailboxen en je kunt je dus voorstellen dat ik -vóór de Grip op Mail training- het overzicht kwijtraakte en daardoor belangrijke mailtjes te laat of zelfs niet beantwoordde. De training heeft weer structuur gebracht in mijn 3 mailboxen, waardoor ik weer overzicht op mijn vele mailtjes heb én dus weer tijdig kan beantwoorden.

Maar ook het plannen van taken en het ordenen van belangrijke en minder belangrijke mailtjes hebben me weer de nodige inzichten gegeven. Hierdoor kan ik me weer met een gerust gevoel concentreren op mijn dagelijkse werk, zonder mensen het gevoel te geven dat ze niet gehoord worden als men mij een mail stuurt.

Inez bedankt hiervoor en veel succes met je trainingsbureau Grip trainingen!"

Thijs van Schadewijk

-Vebego Facility Solutions-

"Een praktijkgerichte, leerzame training waarbij je na een stukje theorie meteen aan de slag gaat met het reorganiseren van je mailbox. Deze nieuwe manier van werken heeft er voor gezorgd dat ik structuur, inzicht en overzicht heb gekregen in mijn werk. Het zorgt voor meer rust, waardoor er ook ruimte ontstaat om meer stappen vooruit te kunnen denken in plaats van alles voor je voeten weg te werken.

Het heeft mijn werkende leven positief veranderd!"

 

Maud M. -Vebego-

"Door het ordenen en structureren van mijn mailbox naar aanleiding van de training Grip Op Mail, heb ik een duidelijk overzicht van mijn taken, agenda en inbox.

Daarnaast zorgt het voor meer rust in mijn hoofd, waardoor ik een betere focus kan leggen op mijn werk."


Cinthia v. D. -Yask-

"Ik ben in ieder geval echt héél blij dat ik deze training gevolgd heb. Mijn mailbox is heerlijk leeg en dat geeft inderdaad super veel rust."

"Ik moet nog wel een beetje wennen aan het verwerken van taken, dat aantal loopt op en ik merk dat ik vaak taken op rood heb staan. Nu ik iedere dag tijd in mijn agenda geblokt heb als 'taakverwerking' hoop ik dat dit effectief gaat helpen."

T. Vogel -KPN-

Jeetje als er iemand altijd gestrest vanuit zijn mailbox werkte, was ik het wel!

Er leek geen eind te komen aan de toestroom van mails en het overzicht was ver te zoeken.

Via een collega kwam ik terecht bij Grip op mail van Inez Mol. Het was even wennen maar de gewoonte is er inmiddels.

Nu, na een aantal maanden kan ik echt zeggen dat het enorm helpt in mijn dagelijkse werkzaamheden en de rust in mijn werk en niet te vergeten hoofd😉

 

Bas Visser -NS-

"De grip op mail training van Inez is simpelweg geweldig.

Op een rustige en duidelijke manier weet zij uit te leggen waarom we ons zo in beslag laten nemen door onze mail.

Met een paar simpele maar uitermate waardevolle handvatten loodst ze je door het oerwoud van mails.

In mijn vorige functie werd mail zo goed als niet gebruikt maar nu ik sinds driekwart jaar Facilitair coördinator ben is dat wel even anders. Opeens werd ik geconfronteerd met veertig mails per dag waar ik allemaal iets mee moet. Als je dit niet gewend bent zie je al snel door de bomen het bos niet meer. Want wat moet ‘nu’ en wat kun je later oppakken. Op een gegeven moment kun je dan voor het probleem komen te staan dat je hoofd helemaal vol zit met werk en dingen gaat vergeten.

Dat is natuurlijk iets wat je wil voorkomen! Door deel te nemen aan de persoonlijke training van Inez heb ik geleerd mijn mail goed te categoriseren en met de juiste mappenstructuur te werken.

Opeens had ik weer een bijna lege mailbox, wist ik wat ik vandaag moest doen en wat ik later kon oppakken. Het is onvoorstelbaar hoeveel rust dit geeft. Op deze manier vergeet je niets meer en kun je met een gerust hart je computer uitzetten aan het einde van je werkdag. Want mijn opgeruimde mailbox geeft zoveel ruimte in mijn hoofd.

Daar is ook mijn thuisfont heel erg blij mee want nu heb ik als ik vrij ben de volle aandacht voor mijn gezin en ben ik in mijn hoofd niet meer bezig met mijn werk.

Kortom met deze training krijg je niet alleen grip op je mail, maar ook op je werk en weer een veel betere nachtrust."

J. van Kollenburg

-Vebego Facility Solutions-

"In april 2022 heb ik de training Grip op Mail van Inez mogen volgen. Inez weet in korte tijd de groep te enthousiasmeren en te overtuigen van haar werkwijze. Met zijn allen meteen praktisch aan de slag en direct toepassen. Daarnaast een aantal handvatten die zorgen dat je ook na de training aan de slag blijft en leert om te gaan werken op een efficiëntere manier.

Ik pas de training nog iedere dag toe tijdens mijn werk en het geeft mij veel meer overzicht en rust tijdens een drukke week."

 

Lina Hendriks -CBR- -Vebego-

"20 oktober 2022 heb ik de training Grip op mail bij Inez gevolgd.

Deze training was met een klein groepje, waardoor er veel één-op-één begeleiding was.

De 1-daagse training was meer dan genoeg tijd om de methode onder de knie te krijgen.

Daarnaast was er een fijne verdeling tussen ‘theorie’ oftewel het uitleggen van de methode en ‘praktijk’ namelijk het oefenen op de computer.

Nu ruim een maand later ben ik volledig gewend aan deze nieuwe methode en zou ik nooit meer terug willen."

Corine Seijben-Yask-

"Ik ben nu helemaal bij met mijn mails en taken.

Het is lang geleden dat mijn mailbox helemaal leeg was.

Nog even gaan ervaren hoe ik die taken onder controle ga houden en hoe ik ‘dubbele’ taken over het zelfde onderwerp tegen ga, maar ben echt helemaal blij!

Superfijn dat en vooral hoe je de training gaf."

Bas M. -Unilever-

"In het verleden bepaalde mijn mail mijn werkdag! De hele dag mail beantwoorden/behandelen en aan het einde van de dag het gevoel, wat heb ik nu vandaag gedaan? En dat niet alleen, wat wilde ik eigenlijk wel niet doen vandaag?

Sinds de training Grip op Mail heb ik structuur in mijn mail en ben ik veel efficiënter en kom ik ook echt toe aan activiteiten die ik gepland heb!

Een zeer fijne training om te leren om gaan met je mail en dit in te richten, zodat de mail je werk niet bepaald!

Een TOP training “Grip op Mail’ van Inez Mol"

 

Sascha Vincent -Business consultant-

Vorig jaar heb ik de training gevolgd van Inez grip op je mail. In mijn werk lopen vaak heel veel zaken synchroon en moet ik goed overzicht houden wat ik nog moet doen.

Hoe fijn is het dan als dit geordend is en dat je er zeker van bent dat je niks vergeet. De manier waarop Inez les geeft is ook heel fijn. Ik word heel rustig van haar. Ze is zeer kundig en een hele fijne persoonlijkheid. Daarnaast legt ze ook heel duidelijk en helder alles uit. Ik kan het iedereen aanraden, je zult tijd besparen, efficiency creëren en meer tijd vrij krijgen voor andere belangrijke dingen.

 

Marco. -KPN-

"De training van Inez heeft mij rust en structuur opgeleverd. Niet meer leven naar de grillen van je mailbox, maar een eigen invulling van je tijd."

Rick Pelle -FrieslandCampina

"Vorig jaar ben ik na mijn studie gestart met werken. Ik had dus geen ervaring hoe om te gaan met mijn e-mail. Na 1 jaar zat er geen structuur in mijn inbox en was ik niet in control over bijvoorbeeld vragen die ik had uitstaan.

Na de training van Inez is mijn mailbox gestructureerd en voel ik mij meer in control.

Daarnaast is het heerlijk om elke dag af te sluiten met een lege inbox!"

Marko H. -Vebego-

"Ik kan zeggen dat het hartstikke goed gaat. Het geeft mij echt veel meer rust om die mailbox leeg te hebben en gepland aan taken te werken. De struggle zit er nu uiteraard in hoe het voor mij het prettigst werkt qua planning van taken, maar dat is vooral een kwestie van al doende leert men.

Nogmaals bedankt voor het inzicht!"

 

Jordy Hendriks -teammanager-

“De training Grip op mail van Inez heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven. Ik had al tijden een behoefte om niet te werken vanuit mijn mailbox, maar vond nooit een manier. Deze methode helpt mij beter mijn prioriteiten te stellen, werk gestructureerde uit te voeren en overzicht te houden. Ik ervaar meer rust, heb tijd om zaken echt af te maken en houdt gedurende de dag meer focus op datgene wat ik echt wil bereiken. Daarnaast valt het mij op dat er geen ‘negatieve’ ervaringen zijn. Ik ben niet minder bereikbaar, antwoord nog steeds op mails en voel geen extra druk als mailtjes binnen komen.

Wat top is aan de training is dat hij praktisch is ingericht, je kunt direct aan de slag!”