Over mij

Mijn naam is Inez Mol. Ik werk als manager en ik moet veel ballen in de lucht houden. Ooit gebruikte ik mijn mailbox als een to-do-list. Ik gaf gelijk reacties op mailtjes die binnen kwamen, terwijl mailtjes die al een week eerder verstuurd waren, mijn aandacht niet meer kregen. Mijn werk was voornamelijk mailen, mailen en nog eens mailen. Mijn belangrijke taken en acties bleven liggen. Totdat ik zo'n 10 jaar geleden de training Getting Things Done volgde. Deze training heeft een ommekeer in mijn leven gebracht.
Van een overvolle inbox naar een lege inbox. Dagelijks overzicht van taken en acties die ik moet ondernemen. Het in controle zijn van je werk en hierbij rust in je hoofd hebben. Ik werd weer blij van mijn mail en had geen stess meer. Ik kreeg overzicht en kreeg weer plezier in mijn werk. Met mijn enthousiasme over deze nieuwe manier van werken ben ik mijn kennis en kunde gaan delen. En zo is Grip trainingen ontstaan.
Mijn passie en missie is het overbrengen van deze techniek, zodat je een lege inbox en overzicht op taken krijgt! Meer productiviteit bereikt. Minimaal 25% minder tijd kwijt bent aan je mail. Deze tijd kun je goed gebruiken! En doordat je overzicht én grip op je mail hebt, krijg je ook grip op je werk en dat brengt rust in je hoofd!
Inez Mol trainer Grip op mail

Inez Mol